Services

Voeg een korte bio toe. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh.

Stel jezelf voor: wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt.

Voeg meer informatie over jezelf toe. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat lobortis mi. Fusce non consequat odio. Nulla commodo finibus nunc vel cursus. Mauris vel ante risus. Quisque dapibus euismod magna vehicula accumsan. Proin mollis rhoncus lobortis. Integer nec elit non augue faucibus viverra.

Schrijfcoaching

Ik mag dan al ervaring hebben in administratieve jobs sinds 2009, ik heb al sinds mijn negentiende ervaring wanneer het komt op schrijven van een boek. Ik weet hoe het niet moet en hoe het wel moet, beiden even belangrijk.

Ik mag dan nog ‘maar’ twee boeken gepubliceerd hebben en twee kortverhalen, toch weet ik waarover ik spreek ben wanneer het komt over het schrijven van een boek.

Let op, ik ben geen editor. Ik ga niet specifiek kijken naar spelling, grammatica, zinsstructuur, maar naar het verhaal zelf, naar de kern. De structuur, de opbouw van de personages en de opbouw van de wereld. Daar wil ik graag mee helpen. Of je nu maar een idee hebt, of een eerste versie hebt geschreven, ik help graag mee in de ontwikkeling van je wereld en van je personages.

Instagram marketing

Nog een dienst die ik heel graag aanbied is Instagramhulp. Ik heb al veel de vraag gekregen, hoe doe je dat toch? Zoveel volgers? Soms sta ik er zelf van te kijken dat ik bijna aan de 6000 volgers zit, de meeste Engelstalig dan nog, ondanks dat ik Nederlandstalige boeken schrijf. Ik wind daar ook geen doekjes om. Ze weten dat. Toch volgen ze en tonen ze interesse. Bovendien willen sommigen onder hen zelfs mijn Nederlandstalige boek kopen EN hebben sommigen onder hen dat zelfs al gedaan. Hoe dat kan? Ik wil je daar heel graag bij helpen hoe je je Instagram organisch laat groeien en daardoor meer kansen, en vooral meer klanten/lezers genereert. Of dat nu Nederlandstalig of Engelstalig is.