Mijn media

Interviews

The Aesthete Online Magazine
Facebook Livestream
Made In Belgium
Storyland TV – Interview Justine De Jonckheere
Youtube interview met Vincent J. Dancet

Recensies

Duistere Geheimen
Bol.com
Hebban.nl

Meermintranen

Belgiumbibliophile
Belgianbookshelf
Fantasywereld.nl
Hebban.nl
Bol.com
Standaard Boekhandel
Goodreads
Mel’s Wonderland
Boekensteeg
Vincent J. Dancet – Youtube VideoReview

Nieuws

Nieuwe uitgever!

En we gaan nog even door 😉 Ook K.T. Sterling komt het team vergezellen ❤️K.T. Sterling (Kathleen Triest) studeerde criminologische wetenschappen aan de universiteit van Gent, maar schrijven is waar haar grootste passie ligt. Van jongs af houdt ze van het schrijven van verhaaltjes. Bij het zien van een film, veranderde ze het daarna in een verhaal met magie. Lezen, vooral fantasy, was haar andere favoriete tijdverdrijf. Op haar negentiende kreeg ze het idee voor een boek te schrijven, iets wat uitgroeide tot een heuse boekenreeks, die nog steeds niet af is. In de loop van de jaren heeft ze aan veel schrijfwedstrijden meegedaan. Dat heeft haar enkele publicaties in verhalenbundels en een prijs opgeleverd. In 2020 is haar boek ‘Meermintranen’ uitgebracht. In datzelfde jaar heeft ze ook samen met een medeauteur in selfpublish de verhalenbundel ‘Duistere geheimen’ uitgebracht. Naast schrijven en lezen spendeert ze veel tijd met haar lieve dochtertje Alice en op Instagram. Binnenkort debuteert ze bij HamleyBooks met haar eerste sprookjes novelle. Welkom, Kathleen! ✨

Geweldig nieuws!!! Op zaterdag 6/11 van 10u00 tot 12u30 en op zondag 7/11 van 12u00 tot 14u00 zal ik signeren op het LEES! boekenfestival in Antwerpen! Ik zal er staan met mijn boek Meermintranen. Hopelijk zie ik jullie daar.

Podcast “Meermintranen” op La Classica
Editie Dendermonde – artikel

Meermintranen is vanaf heden niet meer te koop online of in de boekenwinkel. Je kan mijn boek nog steeds kopen door me te contacteren via email testra001@hotmail.com of via Instagram DM @k.t.sterling.

Het leuke hieraan is natuurlijk dat ik elk boek kan persoonlijk signeren en dat je er een boekenlegger bijkrijgt zodat het die verzendingskosten wat verzacht.

Verzendingskosten:
BE: 5,70
NL: 9,60